COVID-19 update

Phoenix Mecano B.V. wil u als klant graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Tegelijkertijd hebben we de gezondheid van onze klanten en ons personeel hoog in het vaandel staan. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.

  • Ons Magazijn, Bewerkings- en Assemblage-afdeling zijn op dit moment geopend met inachtneming van strikte hygiënevoorschriften. Zolang het kan, gaat onze productie en leveringen aan klanten gewoon door. Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van de besluiten van onze regering en toelevering van materialen.
  • Onze accountmanagers werken vanuit huis en bezoeken op dit moment geen klanten. Telefonisch en per email staan ze voor u klaar.
  • Ons kantoorpersoneel werkt zo veel mogelijk thuis, in ons kantoor in Doetinchem werken we met een minimale bezetting. Vergaderingen en afspraken worden per telefoon of videoconferentie afgehandeld. De bereikbaarheid van onze ondersteunende afdelingen per mail is ongewijzigd.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u ons per e-mail bereiken:
Business Unit Behuizingen: verkoop@pmnl.eu ;


Terug naar nieuwsoverzicht

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
info@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.