Snel contact? Bel 0314 368 368

Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.phoenixmecano.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welke voorwaarden wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

www.phoenixmecano.nl is een website van Phoenix Mecano B.V., Postbus 297, 7000 AG, DOETINCHEM, Handelsregister 09071668. Door het bezoeken van deze website wordt u geacht van de navolgende gebruiksvoorwaarden kennis te hebben genomen en deze te hebben aanvaard.

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. De informatie die u ter beschikking wordt gesteld, mag uitsluitend voor eigen doeleinden worden gebruikt. Ander gebruik, waaronder commerciële exploitatie van deze informatie is niet toegestaan. Alle rechten van intellectueel eigendom, waaronder het auteursrecht op deze website, zijn aan Phoenix Mecano B.V. voorbehouden. Het is niet toegestaan berichten of andere informatie van de website over te nemen danwel te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Phoenix Mecano B.V.

De website is met zorg samengesteld. Phoenix Mecano B.V. staat er echter niet voor in dat de website geen informatie bevat die onjuist, verouderd of incompleet is. Er kunnen geen rechten aan de informatie op onze website worden ontleend. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op onze website komt voor uw eigen risico. Phoenix Mecano B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan of zou kunnen ontstaan als gevolg van het (in-)direct gebruik van informatie op deze website.

Onze website bevat hyperlinks naar websites van andere partijen en social media knoppen. Phoenix Mecano B.V. staat niet in voor de beschikbaarheid van deze websites en social media platforms en is niet verantwoordelijk c.q. aansprakelijk voor de inhoud van die websites of de diensten, het privacybeleid en/of het gebruik van cookies op die websites en social media platforms.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.