Snel contact? Bel 0314 368 368

Over Phoenix Mecano

Handelsonderneming Phoenix Mecano B.V., onderdeel van de Zwitserse multinational Phoenix Mecano A.G, is de Nederlandse vertegenwoordiging van behuizingen van zusterondernemingen ROSE en BOPLA en voor de membraantoetsenborden van KUNDISCH. De producten van ROSE, BOPLA en KUNDISCH staan garant voor hoogwaardig design, optimale montagetechniek en innovatieve accessoires.

logo-rose

ROSE Systemtechnik GmbH is producent van hoogwaardige behuizingen voor industriële toepassingen. ROSE heeft een zeer uitgebreid assortiment: van klemmen- en apparatenkasten voor de zware industrie tot kunststof handheldbehuizingen voor bijvoorbeeld data-aquisitie en communicatie.

Lees meer

logo-bopla

BOPLA Gehäuse Systeme GmbH is producent van hoogwaardige behuizingen voor industriële toepassingen. BOPLA heeft een zeer uitgebreid assortiment: van klemmen- en apparatenkasten voor de industrie tot kunststof elektronicabehuizingen voor bijvoorbeeld meet-, regel- en besturingstechniek.

Lees meer

logo-kundisch

Kundisch GmbH & Co. KG is producent van hoogwaardige controlpanels, Man-Machine-Interfaces en membraantoetsenborden voor industriële toepassingen

Lees meer

Phoenix Mecano Group

De Phoenix Mecano Group is een wereldwijde speler in de behuizingen en industriële componenten. Zijn producten worden gebruikt in de machinebouw, meet-en regeltechniek, medische technologie, luchtvaart-en ruimtevaarttechnologie en alternatieve energie.

Contact Aandrijftechniek

Het volledige verkoopproces en de aftersales/service, zijn overgenomen door DewertOkin GmbH in Kirchlengern. Tot nader order kunt u voor alle vragen over lopende bestellingen en uitstaande facturen nog steeds bij ons terecht. Bekijk de Website: DewertOkin GmbH

Groencertificaat

ENGIE Nederland Retail verklaart dat Phoenix Mecano B.V. 100% groene stroom ontvangt van 01-01-2023 tot en met 31-12-2023. Zie Certificaat

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Het certificaat is geldig tot 21 juni 2023. Begin 2020 heeft TÜV Süd Management Service een externe audit uitgevoerd, waarbij alle verkooptrajecten en assemblagewerkzaamheden opnieuw onder de loep werden genomen. Vastgesteld is dat door Phoenix Mecano aan de eisen volgens ISO 9001:2015 wordt voldaan conform de norm van het in dit kwaliteitshandboek genoemde kwaliteitsmanagementsysteem.

Bekijk het certificaat in de gewenste taal hieronder.

Sales team

Dennis Nijenhuis
Commercieel technisch medewerker binnendienst
Rayon 1

Bastiaan Hendriksen
Technisch commercieel medewerker binnendienst
Rayon 1

Corné Dirven
Account manager
& offshore
Rayon 1

Willy Wolters
Commercieel technisch medewerker binnendienst
Rayon 2

Bernardina van Vuuren-Neijenhuis
Technisch commercieel medewerker binnendienst
Rayon 2

Ferhat Ozerdogan
Account manager
Rayon 2

Auke Besselink
Specialist Ex-equipment

Handelspartners

Veelgestelde vragen

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.