Snel contact? Bel 0314 368 368

Pick to Light

Pick to Light is oorspronkelijk ontwikkeld om het orderverzamelen in grote magazijnen of postorderbedrijven te vereenvoudigen. De termen "Pick by Light" of "Pick 2 Light" werden ook tegelijkertijd gebruikt.

Kortom, het is een instructiesysteem voor foutloos verpakken en orderpicken dat nu steeds vaker wordt gebruikt in installatieprocessen om een ​​foutloze montage van machines of machineonderdelen te garanderen.

De basis van elk Pick to Light systeem is een display boven het te verwijderen materiaal en een bevestigingsfunctie nadat het materiaal is verwijderd.

Tegenwoordig ontwikkelt deze basiseenheid zich verder tot een sensorsysteem - het display dat boven het materiaal is gemonteerd, is tegelijkertijd een sensor die bij activering de volgende processtap initieert of in geval van een fout het proces stopt en / of een signaal afgeeft .

Er zijn veel varianten van Pick 2 Light-modules op de markt. Door de complexiteit die voortvloeit uit individuele productiebehoeften (eigen processen, zelfgemaakte oplossingen, andere werkplekorganisatie), was het tot voor kort niet eenvoudig om een ​​passende oplossing te vinden.

Maar nu is er SETAGO - de innovatieve Pick to Light-oplossing!

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.