Snel contact? Bel 0314 368 368

Doordachte maatwerk oplossingen

Een gat boren kan iedereen. Met de juiste aandacht en precisie behuizingen zodanig bewerken dat ze perfect aansluiten bij uw technische wensen, vergt inzicht en vakmanschap. Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor behuizingen, behoort tot onze kernkwaliteiten en we hebben dan ook veel kennis en ervaring met zeer uiteenlopende toepassingen, uitgevoerd in aluminium, RVS en diverse hoogwaardige kunststoffen. We beschikken over uiterst geavanceerde apparatuur en een team van gespecialiseerde medewerkers.

Gecertificeerd bewerkingscentrum

Het bewerkingscentrum is door de BUREAU VERITAS gecertificeerd voor mechanische bewerkingen en assemblage van behuizingen voor explosiegevaarlijke ruimten. Al jarenlang levert Phoenix Mecano klemmenkasten met kabelwartels en aansluitklemmen in elke gewenste configuratie. Dankzij de certificering kan Phoenix Mecano ook complexere samenstellingen van control-stations en drukknopkasten realiseren. Dit geldt voor Exi, Exe en Exd.

One-stop-shopping

Als u kiest voor Phoenix Mecano kiest, kiest u voor het werken met één leverancier. Dit betekent minder risico op uitval, klantvriendelijke service en besparing op verzend- en administratiekosten. Omdat we een ISO gecertificeerde organisatie zijn, bent u verzekerd van betrouwbare eindproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.