Snel contact? Bel 0314 368 368

BOPLA

BOPLA Gehäuse Systeme, gevestigd in het Duitse Bünde, is producent van hoogwaardige behuizingen en membraan toetsenborden voor industriële toepassingen. Al meer dan 40 jaar bieden zij veelzijdig assortiment van meer dan 25.000 innovatieve producten en oplossingen, voor opdrachtgevers in de meet- en regeltechniek, telecommunicatie, automobieltechnologie en de medische technologie.

Totaaloplossingen
BOPLA-behuizingen zorgen ervoor dat de gebruiker veilig kan werken, doordat het de elektronische componenten beschermt tegen beschadigingen, stof en vocht. Naast behuizingen produceert en assembleert BOPLA tevens functionele en optisch aantrekkelijke membraantoetsenborden. Vraag ons om een advies op maat en/of specifieke systeemoplossingen.

Gecertificeerde kwaliteit
BOPLA staat voor topkwaliteit en is al jaren een van de belangrijkste internationale leveranciers in de behuizingenbranche. Aan de basis van ons en uw succes staat een gedreven team van 180 specialisten en de modernste productiefaciliteiten. Wij produceren volgens de strengste Europese wet- en regelgeving. BOPLA is TÜV en DIN EN 9001:2008 gecertificeerd.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.