Snel contact? Bel 0314 368 368

KUNDISCH

KUNDISCH, gevestigd in Villingen-Schwenningen, ontwikkelt en produceert al bijna 40 jaar membraantoetsenborden voor de industrie. Variërend van zeer robuuste uitvoeringen tot producten die gebruikt worden in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne of veiligheid. KUNDISCH is DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Onderhoudsvrij en bedrijfszeker
Membraan toetsenborden garanderen een probleemloos en onderhoudsvrij gebruiksgemak en een optimale bedrijfszekerheid in elke denkbare industriële omgeving. Ze zijn geschikt voor de bediening en aansturing van voertuigen, apparaten en machines, die in de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. Elk toetsenbord kan op maat worden ontwikkeld, van kleine, tot zeer grote series.

Bewezen technieken
KUNDISCH levert membraantoetsenborden met de keuze in koper- of zilvertechniek. Het toepassingsgebied van het toetsenbord is daarbij altijd het uitgangspunt, aangevuld met een scala aan designmogelijkheden, kleuren, vormen en structuren. De touchpanels worden door Kundisch zowel standaard als geheel klantspecifiek  geproduceerd. Membraan toetsenborden kunnen worden voorzien van een anti-bacteriële toplaag, ideaal voor gebruik in de medische wereld. KUNDISCH membraantoetsenborden komt u ook tegen in de petrochemische industrie in (AT)EX-uitvoering, de meet- en regeltechnieken en automotive sector. Vraag ons om advies voor de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.