Snel contact? Bel 0314 368 368

ROSE

ROSE Systemtechnik, gevestigd in Porta Westfalica, is producent van behuizingen en elektronische componenten voor industriële toepassingen. Het leveringsprogramma varieert van klemmen- en apparatenkasten voor de industrie, tot kunststof handheldbehuizingen voor data-acquisitie en communicatie. Daarnaast biedt ROSE, diensten op het gebied van co-engineering en het testen van systemen en behuizingen.

Betrouwbaar en oplossingsgericht

ROSE onderscheidt zich door een totaalaanpak. Wij bieden individuele oplossingen, op basis van een zeer breed assortiment behuizingen voor diverse toepassingen: van basiskast tot en met volledige producten en geteste systemen. Door daarnaast ook maatwerkoplossingen te bieden, die volledig zijn toegespitst op de strenge wetten, regels en normeringen waar ook ter wereld, onderscheidt ROSE zich in de markt als een betrouwbare en oplossingsgerichte partner.

Zekerheid in zware omstandigheden
ROSE levert sinds 1969 machinebesturingskasten en behuizingen, speciaal voor de chemische en petrochemische industrie. Onze behuizingen voldoen aan wereldwijde normen en regels, waaronder ATEX, GOST en IEC-EX. Juist in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid en een constante bedrijfszekerheid, levert en waarborgt ROSE kwaliteit.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
verkoop@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.