HMI-oplossingen

Wij bieden u diverse oplossingen voor individuele en esthetisch aantrekkelijke HMI-oplossingen: touchscreens, frontfolies of membraantoetsenborden in verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en designs – ons aanbod is enorm. Natuurlijk behoort de montage van invoereenheden in onze behuizingen ook tot onze service – talrijke standaardbehuizingen beschikken daarvoor reeds over een folieveld, dat een gladde en elegante montage mogelijk maakt.

Pilot 10 - 20 - 30

In de moderne machine- en regeltechniek zijn voor instel- en bedieningswerkzaamheden de-centrale eenhands- of tweehandsbedieningsunits nodig. De mobiele behuizingen Pilot 10, 20 en 30 zijn ontworpen voor de inbouw van drukknoppen en schakelaars. Er is ruimte voor maximaal tien drukknop- of schakelelementen. Een geïntegreerd handvat biedt een veilige houvast voor de operator en maakt het eenvoudig bevestigen aan machines of aan de wand mogelijk.

Over Phoenix Mecano

Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

Postadres:
Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

Tel: 0314 368 368
info@pmnl.eu

Handelsregister: 09071668

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.