Snel contact? Bel 0314 368 368

Sensoren

De SETAGO Pick to Light-sensoren zijn afzonderlijk verkrijgbaar in de varianten digitale I/O of RS 485 BUS. De sensoren kunnen worden aangesloten via RJ12-kabels. De adapterplaat voor het bevestigen van de sensoren biedt de mogelijkheid om sensoren te bevestigen aan ronde buizen en profielen van verschillende typen. Dit is eenvoudig te doen met kabelbinders en M4-schroeven.

slimmer – sneller – eenvoudig
Adapterplaat: eenvoudige en snelle montage met M4-schroeven of kabelbinders

“Klick easy”: met het “Klick easy” -mechanisme van SETAGO kunnen de sensoren snel worden verplaatst. Zo kan de sensor, indien nodig, gemakkelijk worden verplaatst.

Topprestaties: de SETAGO-sensoren hebben een max. Bereik van 500 mm, waarbij het optimale bereik tussen de 100 – 400 mm ligt. Tijdens gebruik worden de gegevens verwerkt binnen de 1,8 ms. Dit betekent dat de sensoren ook zeer snelle en ervaren vakmensen kunnen bijhouden.

Hoe het werkt: Time of flight
De sensor bestaat uit een zender en een collector. De zender zendt een lasersignaal van 940 nm uit in een kegel van 35 °. De collector meet de reflectietijd onder een hoek van 25°. De collector meet de veranderende waarde bij bediening.

Hoe het werkt: pickdetectie
Als de gemiddelde waarde van de gemeten reflectietijd verandert, herkent de sensor een keuze of toegang vanaf een gedefinieerde drempelwaarde. Deze drempelwaarde is momenteel 10% afwijking van de rustwaarde.

Bestelinformatie
1 sensor bevat:

I/O-sensor of BUS-sensor

Inclusief adapterplaat

Varianten: RS485 ModBUS of digitale I / O

Aansluiting: RJ12-kabel (meegeleverd)

De sensoren zijn afzonderlijk verkrijgbaar, er is geen minimum bestelhoeveelheid

  Over Phoenix Mecano

  Phoenix Mecano B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Phoenix Mecano A.G., een Zwitserse onderneming die haar kwaliteitsproducten wereldwijd verkoopt.

  Contactgegevens

  Bezoekadres:
  Havenstraat 100, 7005 AG Doetinchem

  Postadres:
  Postbus 297, 7000 AG Doetinchem

  Tel: 0314 368 368
  verkoop@pmnl.eu

  Handelsregister: 09071668

  Nieuwsbrief

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u aan door uw e-mailadres in onderstaand veld in te vullen.